عشوه بی اندازه داری♬♫ معلومه که تو تازه کاری با ما سرِ ناسازگاری داری♬♫ بیخیال ما شو برو دست بردار پاشو برو نه نمیخوام دیگه تو رو
آهنگ جدید سامی بیگی کارت ندارم
♬♫ کاری به کارت ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم♬♫ میگی دل نداری آره ندارم حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم♬♫
دانلود آهنگ سهیل رحمانی دست خودم نیست
دلمو از سرِ راه نیوردم بدم دستِ تو چجوری باور کنم احساس و علاقه ی تو رو♬♫ نگو دوسَم داری نمیشناسی تو حتی منو میدونی کاری به کارت ندارم ، برو کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫
حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم دلمو از سرِ راه نیوردم بدم دستِ تو چجوری باور کنم احساس و علاقه ی تو رو♬♫ نگو دوسَم داری نمیشناسی تو حتی منو میدونی کاری به کارت ندارم ، برو کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫
دانلود آهنگ موجین پارازیت
حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم تمامِ دین و دنیایم، فدای دردِ سرهایت چه دردی میکشم وقتی، که دورم از نفسهایت♬♫ شبیه آدمِ برفی، اگر تنها ترین باشم تورا اینگونه میخواهم، تورا تنهای تنهایت کسی جز من چه میفهمد؟کسی متن آهنگ جز من چه میداند♬♫ چه عشقی دارد این بوسیدنِ ردِّ قدمهایت من اینجا در زمین آدم، تو ماهِ آسمانهایی عجب راه درازی هست، تا آغازِ دنیایت مرا اینگونه باور کن، کمی عاشق، کمی خسته♬♫ تو هم گاهی مدارا کن، تو با چشمانِ زیبایت برایم بوسه هایت را، عمیق و آتشی تر کن که من یک عمر میخواهم، تورا با طعمِ لبهایت♬♫ دارمت، مال منی، اما دلم آرام نیست هم خودم طوفانی ام هم ساحلم آرام نیست آدمم، گاهی خودم را سنگ هم جا می زنم حفظ ظاهر می کنم، آب و گِلم آرام نیست♬♫ گرچه خود محصولی ام از قلب هایی مطمئن مطمئن هستم که قلب حاصلم آرام نیست مرگ را می آوری کوبنده و با اشتیاق هرچه می گویم که من ناقابلم، آرام نیست!♬♫ می روم اما از آن بالا نگاهی می کنم من پر از آرامشم یا قاتلم آرام نیست؟؟♬♫
دانلود آهنگ
درباره این سایت